Vaihda valuutta: EUR

Seinäkalenteri Kehrääja 2022

€20.00

Tuotteen tiedot

Milloin se lesbojen viikko taas olikaan? Äh, menikö muunsukupuolisten päivä ohi? Sateenkaarimedia Kehrääjän vuoden 2022 seinäkalenterista löydät sateenkaariyhteisön juhlapäivät ja niiden suomenkieliset nimet kätevästi yhteen koottuna – sekä saat seinällesi upeaa, monimuotoista kuvataidetta!

Kalenteri on kuvitettu piirroksin ja maalauksin, jotka ovat Kehrääjän meiltä meille -periaatteen mukaisesti seksuaali- ja/tai sukupuolivähemmistöön kuuluvien kuvittajien tekemiä. Jokaisen kuukauden kuvituksella on eri teema ja eri tekijä.  Mahdolliset tuotot käytetään Kehrääjän toimintaan, kuten toimituksen palkkioihin tai laitehankintoihin.

Postikulut sisältyvät kalenterin hintaan. Arvioitu toimitusaika tilauksille on joulukuun 2021 alku. Tuotetta toimitetaan ainoastaan Suomeen.

Tämän tuotesivun esikatselussa on nähtävillä kokonaisuudessaan inka tuulian sekä Apila Pepitan kuvitukset. Kaikki kalenterin kuvitukset pääset näkemään Kehrääjän Instagram-tilillä – ne löytyvät profiilistamme ”Kalenteri 2022” -otsikon alta.

Kuvitusten teemat ja kuvittajat:
miesten välinen rakkaus / io
ystävyys / Sulo
transidentiteetti / Tino Uimonen
lesbous / Juudit Häsä
sateenkaariperheet / Aliina
Pride-mielenosoitus / inka tuulia
muunsukupuolisuus / Misto
Tove & Tuulikki / Kajo Rauni
biseksuaalisuus / Milo Topra
intersukupuolisuus / Julia Järvelä
toivo ja yhteisöllisyys / Apila Pepita
valittu perhe / Iiris Silvola – Iiris Ink

Kansikuva: Julius Jokikokko
Taittaja: io

Kalenterin sivut ovat A4-kokoisia (21 cm x 29,7 cm) ja se aukeaa pystysuunnassa. Kalenteriin on merkitty suomen kielellä viikonpäivät, sateenkaariyhteisön merkkipäivät sekä Suomessa vietettäviä yleisiä juhlapäiviä.

Tuotekoodi: SEIE0RED14

 

©2021 Mustan kanin kolo

eCommerce by CubeCart